Ideavuo Oy - Alamme testaamaan verkkosivustoja mobiililaitteilla.
  • Author:Harri Vesanen

Tsydeemit kehittyvät!

 

SSL-salaukset verkkosivuille

 

Google ilmoitti alkuvuodesta tekevänsä muutoksia verkkosivujen hakukonenäkyvyyteen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkosivustot ja verkkokaupat jotka toimivat ssl-salatussa, https:// -alkuisessa osoitteessa saavat paremman näkyvyyden hakukoneissa. Vastaavasti taas sivustot joilla ei ole ssl-salausta alkavat tippumaan hakutuloksissa alemmas. Internet-selainten kehittäjät ovat jo tämän ottaneet huomioon ja esimerkiksi Google Crome selain näyttää ilmoituksen jos verkkosivusto ei käytä ssl-salausta.

Lisää asiasta voit lukea täältä:

Uusi EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018 – Ketä se koskee ja mitkä ovat sen keskeisimmät muutokset?

Ideavuo suosittelee WordPress alustaksi Seravon wp-palvelu.fi –webhotelleja

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Seravon kanssa webhotellien jälleenmyynnistä. Ideavuo Oy - Verkkosivustojen alustaksi WP-palvelun palvelimet.Wp-palvelun teknologia on optimoitu varta vasten WordPress-verkkosivustoille, minkä ansiosta sivusto saadaan toimimaan niin nopeasti kuin on mahdollista.

Operaattori asentaa asiakkaiden ohjelmistot ja lisäosat automaattisesti, ja jos operaattori huomaa ongelmia lisäosien yhteensopivuudessa WordPressin kanssa, he ilmoittavat asiakkaalle asiasta. Wp-palvelu huolehtii myös sivustojen tietoturvasta.

Ideavuon verkkosivukehitys muuttaa suuntaa

1. Yrityksen oma verkkosivukehitys muuttuu uusien työtapojen myötä

Harri on ottamassa käyttöön uutta testausohjelmistoa ja laitepaneelia. Uuden laitepaneelin myötä kehitteillä olevia verkkosivustoja aletaan testaamaan koodausvaiheessa oikeilla mobiililaitteilla.

Mobiililaitevalikoimasta löytyy muutoksen jälkeen seuraavat mobiililaitteet:

  • HP Stream 7″ tablet (Windows 10)
  • Lenovo A859 (Android)
  • iPad Air 2 tablet (IOS)
  • iPhone SE (IOS)
  • Lumia 720 (Windows 10)

2. Yhteistyötä alihankkijoiden kanssa

Olemme viritelleet yhteystyötä kolmen alihankkijan kanssa. Tällä pyrimme vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin ja mahdollistamaan ruuhkatilanteissa projektien etenemisen.

3. Ideavuo alkaa kehittämään teemasta omaa esiasennusmediaa

Siirrymme valmisteemojen käytöstä oman kehitysteeman käyttöön. Kehitysteeman käytöllä pyrimme tekemään paremmin toimivia ja nopeammin latautuvia verkkosivustoja. Oman teeman kehitys vähentää myös päivityksessä ilmenevien ongelmien syntyä.

– Harri, Ideavuon Web-suunnittelija / Projektinhallinta